zondag 2 oktober 2016

Helping me GrowDit kaartje maakte ik een tijdje geleden al weer, met meerdere stempelsets van Stampin'Up!. Ik hou van deze beetje vintage-achtige stijl, niet te druk maar ook niet te simpel.Ik heb heel veel verschillende stempels gebruikt voor de achtergrond, o.a. stempels uit de Timeless Textures, de What I Love en de Gorgeous Grunge stempelsets (Stampin'Up!) De bloem komt uit de prachtige Helping me Grow stempelset, net als de tekst trouwens. 


De bloemen heb ik lichtjes ingekleurd met prismacolor potloodjes. Zonder terpentine, gewoon heel zachtjes op het papier gekleurd.


Verder heb ik deze keer een bijpassende envelop gemaakt. Dat neem ik me vaak voor, maar ik vergeet het ook weer net zo vaak. Ik heb hiervoor enveloppes bij Stampin'Up! besteld, omdat die qua papiersoort veel beter geschikt zijn dan standaard enveloppen. Het papier is net wat dikker, gladder en mooi wit. Perfect om te stempelen en te kleuren, en je hebt gelijk een mooi bijpassend envelopje.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

Geen opmerkingen:

Een reactie posten