vrijdag 14 oktober 2016

Christmas Magic...


Afgelopen week maakte ik bovenstaand kaartje. Ik was eigenlijk iets heel anders van plan, iets met bloemen, maar ik wilde hoe dan ook een gemaskerd kaartje maken. Hoe dit ineens een kerstkaart werd weet ik zelf eigenlijk niet meer, lol. Ik had een ontwerp in mn hoofd, en dat paste perfect met deze stempels!


4 stempelsets heb ik maar liefst gebruikt voor deze kaart. De sneeuwpop komt van de Christmas Magic set, de kerstbomen van Lovely as a Tree. De kleine sterretjes plus de tekst komt van Holly Jolly greetings, en de sneeuwvlokjes tenslotte van It's a Celebration.


De achtergrond heb ik wat laten verlopen, zodat het (naar mijn idee in ieder geval) leek alsof het net wat schemerig werd. De kerstman en de sneeuw zijn voorzichtig een beetje ingekleurd met Prismacolor potloden.

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista


4 opmerkingen: