zaterdag 8 oktober 2016

Helping me Grow


De herfst is weer begonnen, en dus is het weer tijd om kaartjes te maken, yesss! Dit kaartje is gemaakt met onder andere de Helping me Grow stempelset, tot nu toe mijn meest favoriete set met onder andere 2 prachtige bloemen. Daarnaast heb ik de stempelsets Timeless Textures en Butterfly Basics gebruikt. Het inkleuren is gebeurd met Prismacolor potloodjes, en een klein beetje Wink of Stella.


Er zijn heel wat verschillende stempels gebruikt op dit kaartje, in verschillende tinten. Om een stempel wat minder duidelijk af te laten drukken druk ik hem vaak eerst een keer af op een kladje. Op die manier krijg je een zachtere en minder duidelijke afdruk.


Bedankt voor het kijken, ik hoop dat je dit een leuk kaartje vind!

Groetjes Krista

1 opmerking: