zaterdag 22 oktober 2016

Inky Bizz Team Bloghop!


Welkom bij onze Inky Bizz Teambloghop, die deze keer helemaal in het teken staat van Designer Series Paper!Je begint hier met de Bloghop, of je bent hier zojuist terecht gekomen via het blog van Minke. Minke is al aardig wat jaren actief demo en maakt prachtige kaarten in allerlei technieken! Ik vind haar stijl erg mooi!

We laten je graag diverse mogelijkheden en toepassingen zien met DSP! Onderaan dit bericht lees je hoe je verder kunt "hoppen"!


Dit is mijn kaartje voor de bloghop! Volgens mij de eerste keer voor mij dat ik met Designer Paper gewerkt heb, en ik ben best tevreden met het resultaat!


Ik heb voor deze kaart het DSP Moroccan gebruikt, uit de jaarcatalogus. Het afdrukje is van mijn favoriete stempelset, Helping me Grow. Deze is gestempeld op aquarelpapier, en vervolgens met verschillende kleuren ink ingekleurd. Ik heb hierbij in verschillende laagjes gekleurd zodat de kleuren mooi intens worden.

Het gebruikte DSP, Moroccan, hoort bij deze actie: Bestel drie pakken en kies de vierde er gratis bij uit!


Voor het inkleuren van het afdrukje heb ik de volgende kleuren gebruikt:
Dapper Denim
Delightful Dijon
Watermelon Wonder
Peekaboo Peach
Emerald Envy

Als je op de bijgaande pijl klikt "Hop" je verder naar mijn teamgenootje Adeline. Adeline maakt weer heel andere kaarten en creaties, maar daarom zeker niet minder mooi! Ik vind de kaarten en doosjes die ze maakt juist prachtig, en zeker de moeite waard om even goed te bekijken!


Veel plezier!

Groetjes Krista

10 opmerkingen:

 1. Het is weer een PLAATJE Krista! Wat zijn de kleuren weer prachtig bij elkaar. Je inkleuren is ook weer TOP!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh krista top kaartje en nog nooit met dsp gewerkt ik zeg vaker doeb.Heel mooi deze combi vind het papier ook keigaaf en je schilderwerkje..heeeeeel mooi hoor.Goed gedaan!
  Knuffel yo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een hele mooie kaart. Ik vind de kleuren echt super mooi bij elkaar. Ook de bloem is echt super gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje Krista. Ik had niet gedacht dat je nog nooit met DSP had gewerkt. Gewoon vaker inderdaad gaan doen. De bloem vind ik zeer mooi ingekleurd. Eigenlijk nooit gedacht dat dit zo mooi zou staan bij dit DSP. Maar ja hebt mij het tegendeel bewezen.
  Liefs Ariana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje Krista. Ik had niet gedacht dat je nog nooit met DSP had gewerkt. Gewoon vaker inderdaad gaan doen. De bloem vind ik zeer mooi ingekleurd. Eigenlijk nooit gedacht dat dit zo mooi zou staan bij dit DSP. Maar ja hebt mij het tegendeel bewezen.
  Liefs Ariana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Ariana! Ik ook niet hoor, het was echt een gokje!

   Verwijderen
 6. Beautiful Krista. Love your colouring. Zx

  BeantwoordenVerwijderen