woensdag 12 oktober 2016

Sending a little Christmas magic...


Het is er weer tijd voor... Kerstkaarten!! Vorig jaar heb ik nagenoegd geen een gemaakt, en nu dus al meer dan in heel 2015, dat zegt wel wat ;) Ik heb er weer lol in!


Voor dit kaartje gebruikte ik 3 stempelsets van Stampin'Up!, namelijk Christmas Magic (trein en tekst), Holly Jolly Greetings (kleine sterretjes) en It's a Celebration (grote sterren). Deze stempelsets komen uit de jaar- en de najaarscatalogus. Ik heb de kaart bewerkt met een koel-blauwe inkt, de kleine sterretjes zijn bewerkt met wit embossingpoeder, ook van Stampin'Up!


De stempels zijn gestempeld op Shimmery White cardstock en och jongens, dat is me toch een mooi papier! Zoals de naam al zegt zit er een prachtig en subtiel glittertje in het papier, wat vooral bij kunstlicht naar voren komt. Ik heb de kaart voor de foto hierboven naar het licht gedraaid (vandaar dat hij iets overbelicht is) zodat je een klein beetje het effect kunt zien. Prachtig! En mooi blenden dat het doet, eerlijk, ik ben nog niet zulk fijn papier tegen gekomen, en ik heb al heel wat papiertjes geprobeerd.

Bedankt voor je bezoekje!

Liefs Krista

3 opmerkingen: