woensdag 19 oktober 2016

Sending Love


Het weer is er helemaal naar, en dus maakte ik zaterdag een herfstkaartje. Ik hou van de mooie herfsttinten, en ik wilde graag 2 nieuwe stempelsets uitproberen, dus 1+1=inspiratie. Ik ben heerlijk aan het stempelen geweest, eerst een achtergrond, daarna inkleuren en als laatste de bloem en de tekst. 


De achtergrond heb ik gemaakt met de Vintage Leaves stempelset. Ik heb een aantal verschillende kleuren op een sheet gedrukt en hier water overheen gespoten zodat de kleuren mooi licht werden. Niet te veel want dan worden de stempels niet meer duidelijk afgedrukt.
Deze sheet heb ik vervolgens als inktpad gebruikt, waarbij ik de bladerstempels in de verschillende kleuren gedrukt heb. Hierna heb ik de achtergrond gekleurd met de verschillende kleuren. Een beetje rondstempelen met een spetterstempel, en klaar is de achtergrond.

De bloem komt van de Touches of Textures-set, en is ingekleurd met Stampin'Markers. Daarna een randje met een witte marker er om heen, zodat hij wat meer op valt, en ik was tevreden.
De tekst is gemaakt met losse letters uit de Labeler Alphabet stempelset, ook zo'n mooie grungy set. De randjes zijn simpel gemaakt met een zwarte Stampin'Marker een een ouderwetse geo-driehoek.

Voor deze keer heb ik de volgende stempelsets en inkten gebruikt:

Stempelsets:
Labeler Alfabet
Vintage Leaves
Touches of Textures

Inkten:
Tip Top Taupe
Delightful Dijon
Mint Macaron
Peekaboo Peach
Sweet Sugarplum

Bedankt voor het kijken!

Groetjes Krista

1 opmerking:

  1. Zo mooi! Heerlijk dat je ook zo dol bent op INKT! Je kleuren zijn fantastisch!

    BeantwoordenVerwijderen