woensdag 7 december 2016

Be filled with Wonder...


Dit kaartje maakte ik afgelopen weekend. Ik was een beetje inspiratieloos, tot ik plotseling dit idee kreeg. Erg ingewikkeld is deze techniek niet, maar het effect is erg mooi vind ik. Deze kaart is gemaakt met maar 1 stempelset, wat voor mij vrij uniek is!


Voor deze kaart heb ik de volgende materialen gebruikt:
Shimmery White Cardstock
Stampin'Emboss powder White
Versamark embossinginkt
Dapper Demin stempelinkt
Flurry of Wishes stempelset

Wist je trouwens al dat je de stempels van Stampin'Up! bij mij kunt bestellen? En dat ik voor december een hele leuke actie heb lopen? Plus dat de sale is begonnen? Nee? Klik dan snel op het kopje "nieuwsbrief" om te kijken of nog beter... Abonneer je op de nieuwsbrief. Op deze manier krijg je altijd de laatste aanbiedingen als eerste in je mailbox!

Bedankt voor het kijken weer!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten