vrijdag 23 december 2016

Een snelle kerstkaart...

Afgelopen weekend kwam ik er achter dat ik te weinig kerstkaarten had... Op zich niet zo verwonderlijk, want heel erg veel kerstkaarten heb ik niet gemaakt. Omdat ik graag alle meiden van het Stampin'Up team Inky Bizz een kaart wilde sturen, heb ik daarom een snelle, eenvoudige, maar toch geslaagde kerst kaart gemaakt, met behulp van slechts 3 stempels!


De foto is noodgedwongen bij kunstlicht gemaakt, in het echt is hij groener. Hij is namelijk helemaal gestempeld met Pear Pizzazz, wat echt dè ultieme kerstgroen-kleur is. Om hem niet te groen, en te saai te maken, heb ik nog een aantal sterren rondom de kerstboom gestempeld met Marina Mist.

Als achtergrond heb ik de geweldige Merry Medley achtergrondstempel gebruikt. Deze is nu afgeprijsd naar €15,30, en is echt perfect voor snelle kerstkaarten.

Naast bovenstaande spullen heb ik voor deze kerstkaart de stempelset Lovely as a Tree en It's a Celebration gebruikt. Lovely as a Tree komt uit de jaarcatalogus maar It's a Celebration niet. Deze is nog tot 3 januari, of zo lang de voorraad strekt, verkrijgbaar.

Bedankt voor het kijken, en alvast fijne kerstdagen!

Liefs Krista


1 opmerking: