woensdag 4 januari 2017

Een nieuw jaar en een leuke actie!!


Woohoo, het nieuwe jaar is begonnen!! Ik wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal een mooi, gezond èn creatief 2017 toe te wensen. Maak er iets moois van!!

Stampin'Up! begint het jaar in ieder geval al goed, met de launch van de voorjaarscatalogus èn de Sale-a-Bration! De voorjaarscatalogus is dit jaar echt om te smullen zo mooi! Prachtige stempels, bijpassende stansen, mooie papiertjes, en natuurlijk staat hij weer vol met leuke ideeën. Je kunt de catalogus inkijken door op onderstaand plaatje te klikken (of de afbeelding in de side-bar)Maar... zoals ik al zei, dit is nog niet alles! Stampin'Up! heeft de goede gewoonte het nieuwe jaar met een knaller van een actie te beginnen, namelijk de SALE-A-BRATION!

Wat houd dit in? Nou, eigenlijk heel simpel! De Sale-A-Bration is een aparte catalogus, waaruit je voor IEDERE 60 euro dit je besteedt (exclusief verzendkosten) een kadootje uit kunt kiezen. Dus, bestel je voor €120,=, dan mag je 2 items uit de Sale-A-Bration catalogus uitkiezen! Dit kan een stempelset zijn, maar ook prachtig Designer Paper, lint, of een kaartenblikje. Wat het extra leuk maakt is dat deze materialen weer prachtig combineren met materialen uit de voorjaarscatalogus. Zo is er een set Designer Paper die perfect combineert met een bepaalde stempelset uit de voorjaarscatalogus. 
Ben je nieuwsgierig naar de Sale-A-Bration, klik dan op onderstaande afbeelding (welke ook in de side-bar staat)Even een voorbeeldje van een van de stempelsets, 1 van mijn favorieten uit de Sale-A-Bration; de Avant Garden stempelset. Perfect voor mini-kaartjes, bijvoorbeeld bij een kadootje of een bos bloemen!
Maar... dat is nog niet alles. Omdat ik afgelopen week jarig was, krijgt iedere klant met een bestelling ter waarde van €15,00 of meer een leuk kadootje bij zijn of haar bestelling. Wie jarig is (geweest) moet immers trakteren! Let op, deze aanbieding geldt tot en met vrijdag 6 januari!

Wil je iets bestellen uit de voorjaarscatalogus, of de jaarcatalogus? Mail mij dan op bestellen@thewondersofink.com. Ik ga aanstaande zaterdag weer bestellen, alle bestellingen die VOOR vrijdagavond 20.00 binnen zijn worden meegenomen. Iedere bestellende klant krijgt uiteraard een papieren exeplaar van zowel de voorjaarscatalogus als de Sale-A-Bration catalogus bij zijn of haar bestelling.

Groetjes Krista


Geen opmerkingen:

Een reactie posten