Stampin'Up!Stampin'Up!. Waarschijnlijk heb je er al eens over gehoord of gelezen, en ben je nieuwsgierig naar meer. Wat is het, waar komt het vandaan, en wat kun je er mee?

Stampin'Up! komt van oorsprong uit de USA, en heeft momenteel haar hoofdkantoor in Utah. Stampin'Up! is opgericht in 1988 door 2 zussen, LaVonne Crosby en Shelli Gardner. Stampin'Up! bestaat dus inmiddels al bijna 30 jaar! In 1997 bracht Stampin'Up! haar eerste catalogus met exclusieve hobbyproducten uit. Sindsdien is Stampin'Up! flink gegroeid, naast in de USA is Stampin'Up! actief in AustraliĆ«, Nieuw-Zeeland, Canada, Japan en een deel van Europa. 

Stampin'Up! (Ja, het uitroepteken hoort er achter) heeft een groot en uitgebreid assortiment aan stempels, inkten, papier, lintjes, ponsen, stansen en alles wat daar bij hoort. Het bijzondere aan de producten van Stampin'Up! is dat alles op elkaar afgestemd is, waardoor je nooit meer het probleem van niet-bij-elkaar passende kleuren hebt.
Niet alleen stempelinkt en cardstock zijn op elkaar afgestemd, ook het Designer papier, de Washi-tape, lint en embellishments. 

Naast losse stempels, inkten en papier heeft Stampin'Up! ook verschillende All-Inclusive kits, ideaal voor de beginner. In deze kits zitten een flink aantal materialen, variƫrend van papier naar embellishments tot aan stempels toe. Ideaal voor de beginner, of voor een snelle kaart.
Alle producten van Stampin'Up! zijn van hoge kwaliteit, en de meeste stempels zijn zowel als rubber op hout als in Clear-Mount (voor op een clear block) verkrijgbaar. Daarnaast is Stampin'Up een aantal jaren geleden begonnen met het uitbrengen van stempels op het veel flexibelere Photopolymeer, wat inhoudt dat de stempels flexibeler zijn, en daardoor nog veelzijdiger.

De producten van Stampin'Up! zijn niet in de reguliere winkel verkrijgbaar, maar alleen via onafhankelijke Demonstrators.