Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief in je digitale brievenbus met leuke ideeën en exclusieve aanbiedingen?
De laatste nieuwtjes als eerste horen?
Als eerste weten wanneer de nieuwste catalogus verschijnt?

Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je opgeven via nieuwsbrief@thewondersofink.com. De nieuwsbrief verschijnt iedere 2 weken, meestal op zondag. Daarnaast zal er regelmatig een extra nieuwsbrief verschijnen met nieuwtjes, extra aanbiedingen, of wanneer er een nieuwe catalogus verschijnt.

Nieuwsbrieflezers hebben een streepje voor, daarom verschijnt de nieuwsbrief pas 2 dagen na het rondmailen op de website. Nieuwbriefaanbiedingen en kortingen zijn exclusief voor nieuwsbrieflezers, en verschijnen daarom niet op de website.


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Nieuwsbrief 01 januari 2017


Woohoo, het nieuwe jaar is begonnen!! Ik wil dan ook van de gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal een mooi, gezond èn creatief 2017 toe te wensen. Maak er iets moois van!!

Stampin'Up! begint het jaar in ieder geval al goed, met de launch van de voorjaarscatalogus èn de Sale-a-Bration! De voorjaarscatalogus is dit jaar echt om te smullen zo mooi! Prachtige stempels, bijpassende stansen, mooie papiertjes, en natuurlijk staat hij weer vol met leuke ideeën. Je kunt de catalogus inkijken door op onderstaand plaatje te klikken (of de afbeelding in de side-bar)Maar... zoals ik al zei, dit is nog niet alles! Stampin'Up! heeft de goede gewoonte het nieuwe jaar met een knaller van een actie te beginnen, namelijk de SALE-A-BRATION!

Wat houd dit in? Nou, eigenlijk heel simpel! De Sale-A-Bration is een aparte catalogus, waaruit je voor IEDERE 60 euro dit je besteedt (exclusief verzendkosten) een kadootje uit kunt kiezen. Dus, bestel je voor €120,=, dan mag je 2 items uit de Sale-A-Bration catalogus uitkiezen! Dit kan een stempelset zijn, maar ook prachtig Designer Paper, lint, of een kaartenblikje. Wat het extra leuk maakt is dat deze materialen weer prachtig combineren met materialen uit de voorjaarscatalogus. Zo is er een set Designer Paper die perfect combineert met een bepaalde stempelset uit de voorjaarscatalogus. 
Ben je nieuwsgierig naar de Sale-A-Bration, klik dan op onderstaande afbeelding (welke ook in de side-bar staat)Even een voorbeeldje van een van de stempelsets, 1 van mijn favorieten uit de Sale-A-Bration; de Avant Garden stempelset. Perfect voor mini-kaartjes, bijvoorbeeld bij een kadootje of een bos bloemen!Maar... dat is nog niet alles. Omdat ik afgelopen week jarig was, krijgt iedere klant met een bestelling ter waarde van €15,00 of meer een leuk kadootje bij zijn of haar bestelling. Wie jarig is (geweest) moet immers trakteren! Let op, deze aanbieding geldt tot en met vrijdag 6 januari!

Wil je iets bestellen uit de voorjaarscatalogus, of de jaarcatalogus? Mail mij dan op bestellen@thewondersofink.com. Ik ga aanstaande zaterdag weer bestellen, alle bestellingen die VOOR vrijdagavond 20.00 binnen zijn worden meegenomen. Iedere bestellende klant krijgt uiteraard een papieren exeplaar van zowel de voorjaarscatalogus als de Sale-A-Bration catalogus bij zijn of haar bestelling.


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Nieuwsbrief 02 december 2016


Het einde van het jaar komt al weer dichterbij, en dus gaat de SALE beginnen! De kerstcatalogus loopt naar zijn einde, tijd voor leuke kortingen! Jammer genoeg gaan een deel van mijn favorieten er ook uit, maar niet getreurd, er komt straks ook weer een heleboel leuks voor terug! 

Hieronder geef ik je een selectie van de items die er uit gaan, waarvan ik persoonlijk vind dat ze een must-have zijn. Bestellen dus, voordat het te laat is!

Christmas Macig stempelset
Clear € 24,=
Op hout € 34,=Frosted Medallions stempenset
Clear € 24,=
Op hout € 34,=It's a celebration stempelset
Clear €21,=
Op hout €28,=


Verder zijn de meeste bundels, een flink aantal Designer Papers, lint, washi tape, inkt en nog veel meer spullen afgeprijsd! Kijk dus snel even op de website van Stampin'Up!, mail mij je besteling, en denk er aan, OP = OP!

Omdat het december is, de gezelligste feestmaand van het jaar, en ik wil deze dure maand graag een beetje goedkoper voor je maken. Daarom geef ik van woensdag 7 december tot en met dinsdag 13 december bij IEDERE bestelling 5% korting, ook op de reeds afgeprijsde artikelen! Komt je bestelbedrag, exclusief verzendkosten, boven €100,= dan verdubbel ik deze korting, en krijg je dus 10% korting. De eerstvolgende besteldatum is 09 december, bestellingen uit de seizoenscatalogus worden echter direct uitgevoerd, omdat hiervoor geldt OP = OP. 

Uiteraard krijgt iedere bestellende klant een leuk kadootje bij zijn of haar bestelling.

Ik wens je een hele fijne decembermaand toe, en hoop je terug te zien op mijn blog!

Groetjes Krista